Bus & Car
 

Bus & car, slim op weg

Bussen en autocars zijn het vervoermiddel van de toekomst. Ze staan immers garant voor een verantwoorde en duurzame mobiliteit voor iedereen.

Elk jaar brengen bussen en touringcars uit de hele wereld passagiers veilig naar hun bestemming met de laagste impact op het milieu van alle vervoerswijzen. Veel mensen zijn er zich nog steeds niet van bewust hoe veilig, milieuvriendelijk, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en efficiŽnt bussen en touringcars werkelijk zijn. Smart Move gaat over de sensibilisering van de inherente sociale, ecologische en economische voordelen van bussen en touringcars. Samen kunnen we een veilig, groen, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en efficiŽnt mobiliteitssysteem realiseren door simpelweg een verdubbeling van het gebruik van autobussen en touringcars.

globe

Wat kan en moet er gedaan worden?

Regeringen over de hele wereld zijn op zoek naar manieren om de veiligheid te verhogen op hun wegen, het beperken van schade aan het milieu en het voldoen aan de behoeften van hun burgers met de minste hoeveelheid tijd en geld. Als de sleutel voor duurzame mobiliteit zijn bussen en touringcars een belangrijk instrument in het effectief bereiken van deze doelstellingen.

 
 

 

Nieuw!

d-artagnan | all for advertising